… ενθουσιάστηκα με το νέο album των Queens Of The Stone Age. «…Like Clockwork» ονομάζεται και σε περίπτωση που δεν το έχετε ακούσει να ενημερώσω ότι πρόκειται για αριστούργημα. Από τα ελάχιστα πλέον albums που ακούγονται στην ολότητά τους. Συνοδεύεται από υπέροχο artwork στο εξώφυλλο και τα videos που κυκλοφορούν στο youtube:

Αν μπορώ να βρω κάποια highlights αυτά θα ήταν τα «If I had A Tail» (με all stars guests), «My God Is The Sun» (instant QOTSA classic), «I Appear Missing» και το υπέροχο  «The Vampyre of Time and Memory». Μέχρι 20 Ιουλίου περιοδεύουν στην Ευρώπη.

Rolling Stones και Arctic Monkeys live στο Glastonbury. Τι εμφανίσεις ήταν αυτές;! Από τις καλύτερες χρονιές του φεστιβάλ φέτος – και χωρίς βροχή. Οι Rolling Stones έδωσαν μια μνημειώδη συναυλία το Σάββατο το βράδυ με τον Mick Jagger και τον Ronnie Wood σε κέφια. Ο Keith Richards βρισκόταν σε έναν άλλο κόσμο και φάνηκε να ξυπνάει μόνο όταν έπαιζε τα «καραμπινάτα» hitάκια της μπάντας. Κάτι θα του θύμιζαν! Οι Arctic Monkeys ήταν το highlight του φεστιβάλ με τον rockabilly Alex Turner σε «βασιλική» εμφάνιση, μιας και παρομοιάστηκε με τον Elvis από κάποιους βιαστικούς. Αυτό που σίγουρα μπορώ να πω είναι ότι το «RU Mine?» είναι το καλύτερο τραγούδι που έχουν γράψει και από τα καλύτερα της τελευταίας 10ετίας. Γενικά τα έσπασαν:

Ο θεός Nick Cave με τους Bad Seeds μας έδωσαν και αυτή την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ version του Jubilee Street. LOOK AT HIM NOW (Ειδικά μετά το 4:30 όπου η μουσική φουσκώνει, ανεβαίνει πάνω πάνω από τη σκηνή και κατακλύζει τους πάντες):

Τέλος, μόλις άκουσα τα 2 νέα τραγούδια των Franz Ferdinand, αγαπημένης μου μπάντας όταν κυκλοφόρησαν το ομώνυμο πρώτο τους album το 2004. Το νέο δημιούργημα «Right Thoughts, Right Words, Right Action» κυκλοφορεί τέλος Αυγούστου και φαίνεται πως είναι μεγάλη φόλα. Τα «Love Illumination» και «Right Action» είναι μια σούπα από τους παλιούς μη ανανεωμένους ήχους της μπάντας. Που είσαι ρε Michael…

Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το: