Η ανακοίνωση για τις 4 συναυλίες των Rolling Stones σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο, που όλοι σχολιάσαμε για τις σκανδαλιστικά υψηλές τιμές των εισιτηρίων, συνέπεσε με την αποκάλυψη 23 ανέκδοτων φωτογραφιών του συγκροτήματος, αντίγραφα των οποίων παρουσιάζονται έως τις 26 Οκτωβρίου στην γκαλερί Dilettante στο Los Angeles.

Τις φωτογραφίες ανακάλυψε η μουσικός Lauren White ψάχνοντας σε ένα παζάρι στο Saugus. Λένε ότι πριν καταλήξουν εκεί ήταν αρχικά σε ένα κλειστό κουτί που εκποιήθηκε χωρίς να ανοιχτεί κατά την πώληση μιας οικίας στη νότια Καλιφόρνια. Το κελεπούρι που πέτυχε η White αποτελείται από 23 snapshots των νεαρών εικοσάρηδων Stones σε στιγμές ανεμελιάς και χαλάρωσης κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στις ΗΠΑ το 1965 σε μοτέλ  και ξενοδοχεία στη Savannah (Georgia) και το Clearwater (Florida).

Lounge στιγμές για τους Mick Jagger, Keith Richards, Brian Jones, Charlie Watts και Ian Stewart, τα τότε μέλη και ο road manager του συγκροτήματος. Πόσο νέοι δείχνουν όμως σε αυτές τις φωτογραφίες! Απίθανη φρεσκαδούρα πολύ πριν η rock και τα συμπαρομαρτούντα εξαφανίσουν κάθε τι αθώο από πάνω τους.

Δεν γνωρίζουμε το φωτογράφο. Τις αποδίδουν σε κάποια groopie ή σε κάποιον από την οργάνωση που τους ακολουθούσε σε όλη την τουρνέ. Το βέβαιο είναι ότι πολλοί instagrammers θα ζήλευαν την ατμόσφαιρα που αποπνέουν αυτές οι φωτογραφίες.

Ακολουθούν μερικές από αυτές, τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε καλύτερα ακούγοντας ταυτόχρονα το νέο τραγούδι των Rolling Stones:

Enjoy.

Όλες οι φωτογραφίες εδώ.

Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το: