Σύσσωμοι οι choosybastards ανέβηκαν στη βουκολική Μαλακάσα, για να παρακολουθήσουν τον πρώτο rock star της ιστορίας, Iggy Pop και τους 90’s rock-dance mixers, The Prodigy.  H Angela γράφει αναλυτικά για τον Iggy Pop και κάτι λίγα για τους Prodigy.

Έχεις ξαναδεί τον Iggy Pop με τους Stooges;

Ναι, συνολικά 3 φορές από τις πάμπολλες που έχουν έρθει στην Ελλάδα. Η χθεσινή ήταν θα έλεγα σχεδόν πανομοιότυπη με την τελευταία στο ελληνικό, δηλαδή: γαμάτη!

Αντέχουν ακόμη;

Ένας από τους λόγους που ήθελα να ξαναδώ τον Iggy Pop, είναι για να διαπιστώσω αν μπορεί να έχει την χαρακτηριστική του σκηνική παρουσία. Είναι πλέον 65(!) Ε, λοιπόν ο Iggy αντέχει ακόμα! Τρελούτσικος όπως πάντα, με καταπληκτική φωνή και τις γνωστές ποζεριές του. Η μπάντα καταπληκτική με τον multi-player (σαξόφωνο, φυσαρμόνικα) Steve Mackay, να κλέβει τη παράσταση. Εξαιρετικές μουσικές από punk, μέχρι blues. Να πούμε βεβαίως, ότι ο Iggy εξακολουθεί να είναι φέτες, είχε αποκτήσει υπέροχο bronze μαύρισμα και μαζί με το ξανθό του μαλλί απέπνεε κύματα καλοκαιρινού ερωτισμού.

Sensual Iggy

Sensual Iggy

Το κοινό πως ήταν;

Μιας και ήταν ακόμα ημέρα (οι Stooges εμφανίστηκαν στη σκηνή 20:00-21:15, according to plan) υπήρχε μια μικρή χαλάρωση στα μετόπισθεν, αλλά οι μπροστινοί χτυπήθηκαν ανελέητα. Κλασσικά ο Iggy ανέβασε καμιά 10αριά άτομα στη σκηνή, με αποτέλεσμα να τον αγκαλιάσουν, χαιδέψουν, φιλήσουν στο στόμα (!) Κάποιοι πάλι προτίμησαν απλά να βγάλουν καμπόσες φωτογραφίες μαζί του (WTAF*???), που υποθέτω ότι σήμερα κοσμούν τον «τοίχο» τους.

Ποια κομμάτια ξεχώρισαν;

“Gimme Danger”, “Raw Power”, «Louie, Louie” και προφανώς το – ανασταίνω ακόμα και νεκρούς – “I wanna be your dog”. Αλλά, θα μπορούσαμε να πούμε και:  όλα!

Overall;

Πρόκειται για τον απόλυτο και αληθινό rock star, オンライン カジノ ゲーム που ενώ δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα, το κάνει κάθε φορά. Είναι ίσως ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο και απίστευτα cool (cool = δεν επηρεάζομαι από το περιβάλλον μου, πες το και ακομπλεξάριστος). Θα τον βλέπω ΚΑΘΕ φορά που έρχεται.

 P.S. Ποιος το περίμενε αυτό, ε;

Και τώρα περνάμε στους Prodigy.

Τους έχεις ξαναδεί;

Όχι, ήταν η πρώτη φορά και το περίμενα πως και πως.

Αντέχουν ακόμη;

Ότι αντέχουν, αντέχουν δεν μπορώ να πω! Ο Keith Flint την έχει κάνει τη κοιλίτσα του βεβαίως, αλλά ήταν ασταμάτητος. Ωστόσο, πέρασε σε δεύτερο ρόλο, καθώς αδιαφιλονίκητος frontman ήταν ο Maxim. Οι Prodigy ήταν ξεσηκωτικοί στα γνωστά τους, αλλά δεν κατάφεραν να με παρασύρουν σε κάποια καινούρια τραγούδια που έπαιξαν.

The Prodigy

The Prodigy

Το κοινό πως ήταν;

Πραγματικά τα έσπασε! Έγινε ψιλο (χοντρο) πανικός ακόμα και σε αρκετά πίσω σειρές. Μάλλον είμαι μειοψηφία.

Ποια κομμάτια ξεχώρισαν;

“Poison”, “Breathe”, «Firestarter” και το καλύτερό τους:  “Smack my bitch up”

Overall;

Μετριότης…

 

 

Σημ.: Τα εισιτήρια μας ήταν προσφορά της Jose Cuervo. Παρεμπιπτόντως, ο συνδυασμός Jose Cuervo & Sprite ήταν όσο δροσιστικός έπρεπε. Ευχαριστούμε πολύ!

*What The Actual Fuck

Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το: