Επιτέλους μαζευόμαστε και πάλι οι bloggers για να ικανοποιήσουμε αυτή τη ψυχαναγκαστική ανάγκη του να φτιάχνεις λίστες, αλλά πάνω από όλα να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Ας μην γελιόμαστε, τα oscars έχουν ξεπέσει. Η ακαδημία είναι full συντηρητικούρα και φέτος το ξεφτίλισαν εντελώς!

Εξηγούμαι: καλύτερη ταινία το War Horse του Spielberg?? Που είναι ο Fassbender στο Α’ αντρικό;;;;; (Ειδικά για τον Fassbender κάνω καμπάνια να τον αναδείξουμε νικητή στα blogoscars και να έρθει από δω να του κάνω την απονομή).

Michael Fassbender

Michael Fassbender - πειστήριο της δεινής υποκριτικής του ικανότητας

Και δεν χρειάζεται καν να γράψω για τον Ryan Gosling και την καταφανή αδικία της μη υποψηφιότητας του για το Drive. Αυτό το κίνημα έχει πάρει το δρόμο του.

Ryan's fucking Oscar

Ryan's fucking Oscar

Και υπάρχει και η κατάφωρη αδικία εναντίον της Tilda Swinton, που προφανέστατα έπρεπε να προταθεί για Α’ γυναικείο στο We Need To talk About Kevin. Πάλι τη Meryl Streep? Booooring!

Αλλά εδώ είμαστε εμείς για να τα διορθώσουμε όλα. Από 17/2 και για μια εβδομάδα θα ψηφίζουμε αυτούς που πραγματικά αξίζουν (ναι Michael εσύ!) σε 7 βασικές κατηγορίες. Details εδώ: http://blogoscars.gr/post/15777756012/blogoscars-2012. Όποιος έχει blog και δεν έχει δηλώσει συμμετοχή να τρέξει ΤΩΡΑ να το κάνει!

Blogoscars 2012

Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το: