Χαμός γίνεται στη Πλ. Άγ.Ειρήνης. Πάντα ήταν πολύ όμορφη γειτονιά και επιτέλους αξιοποιήθηκε. Απλά, ελπίζω να σταματήσει εδώ και να μη γίνει Καρύτση Νο2 (αποκλείεται να επιβεβαιωθούν οι ελπίδες μου, αλλά λέμε τώρα…). Μέχρι πάντως να μην μας αρέσει … μας αρέσει! Και γι’ αυτό πήγαμε μαζί με αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, τον Νίκο, μια Παρασκευή βράδυ στο Tailor Made.

Βρίσκεται δίπλα στο Θρούμπι και μοιάζει σαν να ένωσε 2 χώρους σε ένα μαγαζί. Αποτελείται, δηλαδή, από 2 διαφορετικές αίθουσες, που σαν να έχει χαθεί η μεσοτοιχία ανάμεσά τους. Εμείς καθίσαμε στον μικρότερο χώρο, στην αριστερή πλευρά όπως μπαίνεις, που είναι ξύλινος, μοντέρνος και ζεστός. Έχει έναν μεγάλο ξύλινο πάγκο με αντίστοιχα ξύλινα σκαμπό και είναι ιδανικός και για πρωινή εξόρμηση για τσάι. Μάλιστα πωλούνται διάφορες ποικιλίες/γεύσεις τσαγιού. Το δωμάτιο όμως δίπλα είναι εντελώς διαφορετικό. Μοιάζει με ένα mainstream bar και μου φάνηκε εντελώς αταίριαστο με τον υπόλοιπο χώρο. Βέβαια, πολύ εντυπωσιακά και όμορφα είναι τα τεράστια «πατρόν», σχεδόν τοιχογραφίες, που κοσμούν τον τοίχο πίσω από το bar.

Tailor Made wine

Tailor Made – The wine

Εμείς παραγγείλαμε ένα μπουκάλι Μαλαγουζιά, Κτήμα Άλφα και μια ποικιλία τυριών. Η εξυπηρέτηση ήταν γρήγορη και πολύ ευγενική, αλλά το κρασί ήταν σε λάθος θερμοκρασία. Μας το έφεραν μέσα σε παγάκια, αλλά το μπουκάλι ήταν εντελώς ζεστό. Για να παγώσει φτάσαμε στο τελευταίο ποτήρι. Η ποικιλία μια χαρά και πολύ όμορφα σερβιρισμένη.

Tailor Made cheese plate

Tailor Made – The cheese plate

Το άλλο καλό του μαγαζιού ήταν η μουσική. Δεν ξέρω αν παίζει έτσι κάθε μέρα, αλλά τη Παρασκευή που πήγαμε εμείς, έπαιζε rock. Εύκολη rock μεν, ευχάριστη έκπληξη δε. Αν εξαιρέσω 2 τραγούδια από τους μισητούς James, ακούσαμε πολύ καλή μουσική: Depeche Mode, Editors, Kaiser Chiefs κλπ. Όχι και κάτι τρομερό, αλλά πολύ, πολύ ευχάριστα. Το περίεργο ήταν ο κόσμος. Θα περίμενα με αυτή τη μουσική, πιο εναλλακτικό/διαφορετικό κόσμο. Αντίθετα, είδα άτομα που θα μπορούσαν να βρίσκονται σε αυτά τα άθλια μαγαζιά στη Σκουφά.

Γενικά, είμαι κάπως διχασμένη για το μέρος. Ενώ ο μισός χώρος είναι ωραίος, ο υπόλοιπος χάνει πολύ. Ενώ η μουσική ήταν καλή, ο κόσμος ήταν «ότι να’ναι». Ενώ όλο το service ήταν πάρα πολύ καλό, έχω παράπονο για το κρασί. Κάτι δεν έχει κάτσει στη θέση του ακόμα. Παρ’ όλα αυτά, μου άρεσε το Tailor Made. Θέλω να ξαναπάω για να είμαι σίγουρη, αλλά κατ’ αρχάς το προτείνω.

Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το: