Με αφορμή την συναυλία των Thirty Seconds to Mars στην Αθήνα την Τετάρτη, ένα μίνι φωτογραφικό αφιέρωμα στο ετερόκλητο στυλ του frontman τους, Jared Leto.

Λένε ότι μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις, αλλά δες και τα σχόλια στις λεζάντες των φωτογραφιών.

 

From boyhood to manhood

Αριστερά ακαταμάχητο teen look α λα Rob Lowe και δεξιά ανακαλύπτω τα δερμάτινα perfecto τα οποία αργότερα θα ζητήσω να μου κεντήσουν με πούλιες.

Eye liner really suits a man

Αριστερά είμαι εγώ και όχι ο Κοργιαλάς. Πήρα μαθήματα punk-rock make up από τον Mike Ness των Social Distortion και ναι, υπήρξα και emo.

Beanies don’t

Αριστερά έχασα στοίχημα και αναγκάζομαι να κυκλοφορήσω ως Χάϊντι in pink. Δεξιά fashion fail. Έτσι απλά.

And the hair, oh the hair…

Ναι έχω γερή τρίχα. Ο cambodian-american hair stylist μου κάνει θαύματα με αυτό το σαπούνι από palm oil. Don’t you just looove mohawk hair? David Beckham eat my dust.

Free tip: για καλύτερα αποτελέσματα μην χρησιμοποιήσετε χλωρίνη για να ξανοίξετε τις άκρες των μαλλιών. Δεξιά ένα ατύχημα που μου εξασφάλισε το χρώμα των μαλλιών της auntie Bertha. Τι χαρά που πήρε όταν πήγα να την επισκεφτώ στο γηροκομείο και όλοι σχολίαζαν αυτό το aunt & nephew common look!

Αριστερά ασύμμετρο καρέ πλεϊμομπίλ μαλλί και δεξιά πείτε μου εσείς είναι punk ή mainstream το χτένισμα αυτό; Οι γνώμες διίστανται. Το αφήνω uncategorized για την ώρα.

Αριστερά έτσι δείχνει πεσμένη η μοϊκάνα για όσους αναρωτώνται. Δεξιά καρφάκια μωρέ! Sweet!

Passion for coats

Φορώ πάντα καπαρντίνα ή παλτό πάνω από t-shirt. Αριστερά fashion statement: συνδυασμός με τα γάντια του Batman, δεξιά δεν είναι ο Robert Pattinson, είμαι εγώ σε βολτούλα στο Παρισάκι να ζηλεύετε. Ερώτηση: αν εγώ παίξω τον Cobain σε ταινία, να παίξει ο Pattinson εμένα;

And what’s with the obsession with Creative Recreation shoes?

Μου τα χάρισαν αυτά τα παπούτσια και τα βάζω σε όλες τις περιστάσεις από την επίδειξη του Dior έως μια απλή βόλτα. Νεκροκεφαλές και σταυροί, θέλει και σχολιασμό αυτό τώρα; Duh!

I can do classic

Είπαμε I can do punk αλλά can I do classic? GQ magazine thinks so. Το t-shirt είναι personal touch.

My latest achievement.

I ousted Jonathan Rhys Meyers from being the star in this Hugo Boss fragrance commercial:

Just different

Σας περιμένω το βράδυ στο Φάληρο. Το τι θα φορέσω θα είναι έκπληξη.

Take care & see you soon

Jared

Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το: