Καμιά φορά θέλεις να κρατήσεις κάτι για τον εαυτό σου αλλά δεν γίνεται. Το μυστικό είναι τόσο καλό που βγαίνει στην επιφάνεια μόνο του, δεν σε περιμένει να το αποκαλύψεις.

Από πέρισυ το φθινόπωρο λοιπόν όλες οι βόλτες στο κέντρο περνούσαν από την Ερμού στο ύψος της Καπνικαρέας. Εκεί όπου άνοιξε το Froyo, το πρώτο κατάστημα που σερβίρει παγωμένο γιαούρτι στην Αθήνα. Το παγωμένο γιαούρτι είναι πολύ δροσιστικό και έχει πολύ απαλή υφή μια που βγαίνει από μηχανή όπως και το απλό παγωτό μηχανής αλλά είναι πολύ πιο ελαφρύ και θρεπτικό.

Ελαφρύ… χμμ τρόπος του λέγειν γιατί εδώ παίζουν τα μύρια toppings να προσθέσεις πάνω, κάτω, στη μέση, δεξιά κι αριστερά στο μπωλάκι σου. Κατ’αρχήν πολλά είδη σοκολάτας: bitter, γάλακτος, λευκή, σοκοφρέτα, Ferrero Rocher κι έπειτα chocolate chips, τρούφα, flakes αμυγδάλου, τριμμένα cookies, oreos ή πτι-μπερ, καρύδα, φρούτα σε κυβάκια, μαρμελάδες ό,τι τραβά η όρεξή σου τέλος πάντων ακόμη και smarties.

Το service είναι πολύ ευγενικό, τα χρώματα του μαγαζιού φρέσκο πράσινο και λευκό είναι πολύ ωραία και επιπλέον μπορείς να πάρεις το froyo σου στο χέρι.

Ως αθεράπευτα ρομαντικός οπαδός του παγωτού μηχανής πηγαίνω συχνότατα κάνοντας διάφορους συνδυασμούς. Πχ όλο το χειμώνα δοκίμαζα διάφορα topping σοκολάτας με cookies, πτι-μπερ και αμύγδαλα. Τις προάλλες προσπάθησα να βγάλω μια γεύση ενός γλυκού που είχα δοκιμάσει στο π-box, βάζοντας λευκή σοκολάτα, φρέσκες φράουλες και καρύδα. Μπορώ να πω ότι ήταν μια γευστικότατη παραλλαγή και μόνο που το λέω με πιάνει σιελόρροια. Yoforia! Για δες παραπάνω. Ζηλεύεις;

Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το: