Έτυχε πριν λίγες βδομάδες να πετύχω ένα κλιπάκι στο youtube, με τον Will Ferrell να απειλεί να ξυρίσει (!) τη γενειάδα του Conan O’Brien, γνωστού κωμικού και παρουσιαστή ημερήσιου talk show στις Η.Π.Α. Ανακάλυψα λοιπόν, ότι ο Will Ferrell έχει «τρυπώσει»  σε 3 επεισόδια του Conan με αντίστοιχα ξεκαρδιστικά κλιπάκια, όπου ανακοινώνει ότι στις 2 Μαΐου, που είναι καλεσμένος στην εκπομπή, θα τον ξυρίσει! Ιδού τα links:

Ξεκινάει ήρεμα, αλλά στο τέλος τα δίνει όλα. Είναι και μια από τις μανιέρες του Ferrell, βέβαια. Φαίνεται πολύ χαλαρός και ξαφνικά: DICK!

Τώρα εδώ τι να πούμε!? Ποιος πήγε και ανακάλυψε τηλέξη» malaka»?! Απίστευτοι είναι οι τύποι… Και γίνεται όλο και καλύτερο, ώσπου ξεκαρδίζεσαι με την ψιλή φωνή και το «I hope I don’t cut you!»

«La razaaaaa!» Είναι τρομερή η ερμηνεία του.

Στις 2 Μαΐου, επιτέλους, φτάνει η στιγμή του … ξυρίσματος. Εδώ είναι η σκηνή με το τι έγινε, αλλά προτείνω να κατεβάσετε και να δείτε όλη την εκπομπή. Αξίζει το κόπο.

Σκεφτόμουν λοιπόν, πως παίρνεις κάτι τόσο απλό, όσο μια κοκκινότριχη γενειάδα και το κάνεις το απόλυτο κωμικό gag. Η ομάδα του Conan O’Brien είναι καταπληκτικοί επαγγελματίες, προφανώς, και ο Will Ferrell ένας τρομερός κωμικός και όχι μόνο, ηθοποιός. Νομίζω ότι είναι λίγο underrated το ταλέντο του, αλλά σίγουρα όσο περνάνε τα χρόνια θα αναδειχθεί η υποκριτική του ικανότητα.

Πάντως, εγώ τις τελευταίες 2 εβδομάδες βλέπω και ξαναβλέπω όλα τα κλιπάκια και ξεκαρδίζομαι και μου φτιάχνει τρομερά η διάθεση! Conan + Will choosybastards love you!

Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το: