Στο WASP μπήκα γιατί είχε μια πανέμορφη Vespa στη βιτρίνα (και ήθελα να πάρω και ένα δώρο, οκ!). Αισθητικά είναι υπέροχο και σε πολύ όμορφη γειτονιά του Κολωνακίου. Δηλαδή, άνετα θα ήθελα να βάλω τον υπολογιστή μου εκεί μέσα και να δουλεύω από εκεί. Επίσης, έκανα συνειρμό με το διαδικτυακό alter  ego της Lisbeth Salander: Wasp (The Girl With The Dragon Tattoo, το διαβάζω αρειμανίως αυτό τον καιρό).

Το WASP είναι ένα μαγαζί για μικρούς gentlemen! Και ο Κωνσταντίνος που έχει το μαγαζί είναι ακριβώς αυτό: ένας νεαρός gentleman. Αλλά ευτυχώς δεν είναι φλωράκι απ’ ότι κατάλαβα, γιατί μου είπε ότι ο ίδιος επιλέγει τη μουσική, η οποία ήταν ψιλοκαφρίλα. Το εκτιμώ αυτό! Όπως εκτιμώ όλες τις αντιφάσεις χαρακτήρα. Όπως έχει πει και ο Bono: Contradiction is balance. Αυτό που μου άρεσε εμένα ήταν: α) τα πολλά καρό πουκάμισα (δεν φοράμε τίποτα άλλο φέτος! – επιστροφή στα 90’s!), β) η διακόσμηση και ιδιαίτερα η ταπετσαρία στην πλευρά των δοκιμαστηρίων (τα οποία μοιάζουν με αποδυτήρια για να αλλάζεις το ριγέ ολόσωμο μαγιό σου στην Κυανή Ακτή – ξέρω έχω φαντασία, αλλά κάπως πρέπει να επιβιώσει κανείς) και γ) οι πολύχρωμες κάλτσες του! Α! Όλα αντρικά είναι αυτά, έτσι;

Τώρα που το σκέφτομαι δεν ρώτησα από πού βγαίνει το όνομα του μαγαζιού… Λες να ανήκει στην μυστική διεθνή οργάνωση χακεράδων της Lisbeth Salander?

Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το: