Ποιοι είναι επιτέλους αυτοί οι hipsters; Αν και έχω το Νίκο, που είναι ο master hipster της Αθήνας, ακόμα δεν ξέρω αν μπορώ να τους κατατάξω σε μια ομογενή ομάδα.

Νομίζω, λοιπόν, ότι πέτυχα 2 χθες στο Φάληρο. Νομίζω, έτσι; Ήμουν στα Starbucks στη παραλιακή και λιαζόμουν. Ξάφνου τι να δω; Ένας υποψήφιος hispter. Ο τύπος ήταν θεός. Μακρύ μούσι, τύπου Clutch, χρωματιστό κοκάλινο γυαλί ηλίου και ένα θεϊκό ποδήλατο! Κόκκινο με κρεμ ρόδες, μάρκας Electra. Δεν έχω ιδέα από ποδήλατα, αλλά δηλώνω εδώ και τώρα, ότι τα Electra είναι τα πιο ωραία ποδήλατα που υπάρχουν και ότι θα μάθω ποδήλατο (ναι, δεν ξέρω…) για να αγοράσω ένα Electra. Λοιπόν, καθόταν ωραία και καλά ο πιθανός hipster μας και ξάφνου (πάλι) σκάει μύτη 2ο ποδήλατο Electra, μαύρο αυτό, με οδηγό αναλόγου style. Κοντό στενό τζιν, αθλητικό παπούτσι, υπερμεγέθη σκούφο και Rayban Wayfarer, κλασσικά. Πριν προλάβω να πω «καλέ, αυτοί ταιριάζουν», ακούω σφύριγμα τύπου τσέλιγκα από τον 1ο, που συνοδεύτηκε από κραυγή «εδώωω!» Ήταν όντως φίλοι.

Απολαυστικά αγόρια! Όμορφα ποδήλατα, περίεργα ρούχα, σφυρίγματα, μούσια, τι άλλο θέλετε; Ελπίζω αυτοί να είναι οι hipsters. Το site των ποδηλάτων πάντως είναι ο παράδεισος του αμερικάνου hipster: http://www.electrabike.com/

Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το: