Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ευτυχώς υπάρχουν και οι designers να μας παρηγορούν με τις πρακτικές τους λύσεις για τα πάντα.

Σενάριο 1: Ας υποθέσουμε λοιπόν πως έχετε στεγαστικό δάνειο και δεν μπορείτε να το αποπληρώσετε. Η δε τράπεζα απειλεί να σας κατασχέσει το σπίτι. Μη χολοσκάτε.

Ο Javier Mariscal έχει τη λύση και ακούει στο όνομα Villa Julia.

Αν, λέμε αν, συμβεί το χειρότερο, το οποίο και απεύχομαι, με λιγότερο από 200 € αποκτάτε ένα υπέροχο χάρτινο σπίτι να το στήσετε όπου θέλετε. Στου Φιλοπάππου, στο Λυκαβηττό, στο οικόπεδό σας στο Χαλκούτσι, σε μια πόλη του εξωτερικού. You name the place. Backpack το σπίτι και φύγαμε. Σκεφτείτε μόνο τα έξοδα που θα γλιτώσετε από το στεγαστικό, το ενοίκιο, το ξενοδοχείο ή το λογαριασμό του ηλεκτρικού!

Σενάριο 2: Σκέπτεστε να χτίσετε σπίτι. Μέγα σφάλμα. Τι θέλετε τώρα; Να μπλέξετε με εργολάβους, πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές ή μήπως με την Πολεοδομία;

Η Villa Julia είναι εδώ. Μάλιστα τώρα μπορείτε να δώσετε το προσωπικό σας στυλ επιλέγοντας μέσα από τα αυτοκόλλητα που εμπεριέχονται στο πακέτο και να κάνετε το σπίτι σας να ξεχωρίζει από χιλιόμετρα μακριά. Αν τα βαρεθείτε καλέστε μερικούς φίλους, μεθύστε τους και αφήστε τους να βγάλουν τον arty εαυτό τους στους εξωτερικούς σας τοίχους. Προσοχή μόνο στην επιλογή των καλεσμένων.

Σενάριο 3: Η ευκαιρία. Μπορείτε να επενδύσετε αγοράζοντας πολλά, να τα στήσετε σαν πρότυπο οικισμό και να τα νοικιάζετε. Μη σας πω ότι αν σας ενδιαφέρει η πολιτική μπορείτε να θέσετε και υποψηφιότητα για δήμαρχος της paperopoli. Μayor in da hood!

Σενάριο 4: Τέλος αν όπως εγώ έχετε μανία με σκηνές, ιγκλού ή σπιτάκια στα δέντρα και απολαμβάνετε να είστε μαζί με παιδιά απλά και μόνο για να βρίσκετε πρόφαση για παιχνίδι, χαρίστε τη Villa Julia σε ένα γνωστό σας παιδάκι, ανήψι, βαφτιστήρι (ότι έχετε καλό είναι) και παίξτε ασύστολα με αυτό. Θα σας λατρέψει!

Μήπως να το σκεφτούμε;

Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το: