Και ενώ εδώ στο Ελάντα ακόμα περιμένουμε το iPad, φήμες λένε ότι το iPad v2 θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2011. To οποίο, φήμες λένε, ότι θα έχει και κάμερα και mini USB port και θα είναι και πιο ελαφρύ. Δύο πράγματα δεν μας έχουν πει ακόμα.

Πιο φθηνό, δυνατότητα να παίζει Flash sites (ναι ξέρω, αν είναι jailbreaked to ipad σου μπορείς να δεις και Flash sites. Αλλά καλό θα ήταν, αυτό να γίνονταν άνευ jailbreaking) και δυνατότητα multi-tasking θα έχει; Γιατί αυτά είναι από τα πολλά χαρακτηριστικά που του λείπουν ακόμα (στην πρώτη του έκδοση).

Εγώ πιστεύω ότι τα παραπάνω θα γίνουν στην τρίτη έκδοση του. Πολλοί κοροϊδεύουν το νέο iWhatever της Apple (τις περισσότερες φορές βέβαια χωρίς να έχουν άδικο) αλλά να είστε σίγουροι ότι όταν βγει στην ελληνική αγορά η πρώτη έκδοσή του, θα τρέξουν να το αγοράσουν. Δεν θα περιμένουν καν τη δεύτερη ή τρίτη έκδοση του (αυτή που πιστεύω ότι θα είναι και η πιο σωστή απ’όλες τις πλευρές).

Θα δείτε να παίζουμε σφαλιάρες στο μετρό με τα iPad. Θα βρωμίσει ο τόπος από τα iPad.

Μην ξεχνάτε ότι η Apple έβγαλε την πληρέστερη μορφή του iPhone στην τέταρτη έκδοση του…Το iPhone 4 κάνει το πρώτο iPhone να φαίνεται σαν παιχνιδάκι.

Η Apple δε νομίζω ότι θα σπαταλούσε παραπάνω χρόνο, από αυτόν που σπατάλησε για να λανσάρει το πρώτο iPad. Ήταν ο πρόδρομος …οf the things to come. Είμαι σίγουρος ότι γνώριζαν, ότι δεν είχαν στα χέρια τους το τέλειο φορητό εργαλείο, αλλά με το iPad 1 σφυγμομέτρησαν την αγορά. Και η αγορά ανταποκρίθηκε όπως γνωρίζεται.

Το πρώτο iPad δεν θα το αγοράσω. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος για το αν θα το αρνηθώ στις επόμενες εκδόσεις του όμως..

Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το: